Iklan Billboard 970x250

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet

Iklan 728x90

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet

Kongen kan for nærmere avgrensede områder i forskrift fastsette at andre statlige tilsynsorganer eller kommuner skal føre tilsyn og treffe de nødvendige enkeltvedtak i medhold. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.


Direktoratet For Stralevern Og Atomsikkerhet Youtube

Derfor bør du ha jod hjemme.

. I de fleste tilfellene sendes data fra målerne via et eget radionettverk men også mobilnett fiber eller strømnettet brukes i en del tilfeller. Råd om å begrense inntaket av matvarer med høy energitetthet betyr ikke at alle matvarer med høy energitetthet bør unngås. Noen slike matvarer kan ha et høyt innhold av viktige næringsstoffer for eksempel nøtter og matolje og vil kunne.

Avdelingsdirektør for beredskap i Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet DSA Astrid Liland sier hun er bekymret for krigføring i områder med kjernekraftverk og anbefaler alle nordmenn å ha jod i hjemmet. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet fører tilsyn med at bestemmelser fastsatt i eller i medhold av denne loven overholdes og kan for dette formål fatte de nødvendige enkeltvedtak. Smarte strømmålere gir ikke farlig stråling skriver Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet på sine nettsider.

Grønnsaker og frukt har som regel lav energitetthet mens matvarer som inneholder mye fett og tilsatt sukker ofte har høy energitetthet.


Direktoratet For Stralevern Og Atomsikkerhet ホーム Facebook


Radgivere Seniorradgivere Atomsikkerhet Og Forurensning


Statens Stralevern Har Endret Navn Til Direktoratet For Stralevern Og Atomsikkerhet Folkets Stralevern


Direktoratet For Stralevern Og Atomsikkerhet Facebook


Direktoratet For Stralevern Og Atomsikkerhet Straalevernet Twitter


Direktoratet For Stralevern Og Atomsikkerhet Wikipedia


Dsa Sin Logo Dsa


Dsa Sin Logo Dsa


Direktoratet For Stralevern Og Atomsikkerhet Dsa Linkedin

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post